Početna Naši radovi

Naši radovi

Movie Pack

Tko? Što?

Samsung i OYO video on demand servis predstavljaju OYO aplikaciju na Samsung Smart TV uređajima.

Zašto kreativni press kit?

Jer novinari svaki dan dobivaju gomile CD-a i USB stickova s materijalima o novim uslugama, proizvodima i tvrtkama koje redovito bacaju bezizražajnog lica. Želja nam je bila ponuditi kreativni press kit koji će 1. otvoriti, 2. zapamtiti, 3. koristiti, 4. pisati o njemu i 5. pričati o njemu.

Zašto Movie pack?

Koristeći Samsung i OYO video on demand uslugu, korisnik bira što će i kada gledati iz svog kućnog naslonjača. Kino ugođaj u vlastitu domu. Zato vam je potrebna personalizirana kino ulaznica za svakog novinara, moderne papirnate naočale za praćenje sadržaja i upute kako pokrenuti OYO usluge. Letkom u obliku filmske klape nismo ponudili dosadan sadržaj koji nitko neće pročitati, nego zanimljivom formom skrenuli pozornost i potaknuli na čitanje. Kino-ugođaj ne može proći bez kokica, pa zašto ne iskoristiti kutiju i napisati još ponešto o samoj usluzi? Dodali smo i simpatičnu čašu sa slamkom koja će preživjeti lansiranje svih papira u smeće i koristiti se svaki dan za fina osvježavajuća pića.

Društvena igra Sraz Press kit

Društvena igra za svaku dob

Mnogi ljubitelji igrica sjećaju se kviz igrice SRAZ. Jednom davno, mnogo prije Milijunaša, živjela je jedna igrica koju su voljeli svi kvizoljupci. Samsung je odlučio oživjeti igricu u obliku aplikacije na svojim pametnim televizorima, a poželio je i da svi novinari pišu o toj njihovoj namjeri.

Mahnuvši čarobnim štapićem, kreativni dizajner stvorio je papirnatu kutiju s pravom pločom, pitanjima na karticama te ljupkim figuricama svemiraca, sve kako bi se novinari lijepo zabavili, a usto kroz igru naučili štogod o Sraz aplikaciji na Samsung Smart TV uređajima. Priloženu štopericu rado će koristiti i za mjerenje svog vremena na 100 metara s preponama.

Samsung Transform pack

Samsung promocija uz premijeru filma Transformers: Doba izumiranja, u 4DX kinu. Tražili su se kreativni promotivni pokloni koji bi savršeno odgovarali uz tematiku spomenutog filma.

Filmski spektakl poput Transformara ne zaslužuje ni manje ni više nego spektakularne promo poklone. Glavna pomisao kada se razmišlja o Transformerima su multipraktičnost i transformacija. Pa zašto ne pronaći upravo poklone sa tim karakteristikama. Lampa za čitanje koja se samostalno rastvara toliko je cool da bi je Trasformeri odmah uzeli u svoje redove. A tek praktični set odvijača 6 u 1?! Ako ikada sretnete Trasformer robota kojemu je potrebna pomoć, sav potreban alat ćete pronaći u ovom praktičnom setu. Prikladan za nošenje u bilo kojem džepu, bilo da ste muškarac, žena ili robot. No, složili bi ste se da ovako spektakularni promo pokloni zaslužuju i spektakularno pakiranje! Zato smo dizajnirali i posebna pakiranja kako bi pokloni bili još zanimljiviji i privlačniji.

Leonardo Christmas pack

Približavalo se vrijeme Božića i darivanja, a u nama je kuhala ideja o originalnom i kreativnom poklonu za poslovne partnere. Kuhala je, kuhala i... napokon je zakuhala. Kombinacijom domišljatih tekstova i poklona stvorili smo paket s kojim će 2015. godina biti najukusnija do sada. Upakirali smo moderan set za sol i papar da možete začiniti Novu godinu po vlastitoj želji. Dok u vama kuhaju nove ideje, zapišite ih u rokovnik sa Sprout olovkom. A kada ispišete mnoge i mnoge stranice ovog savitljivog rokovnika i potrošite olovku do kraja, posadite ju, pustite da naraste i uživajte u začinima iz vlastitog vrta. Pripremili smo i modernu kuhinjsku pregaču da se ne zaprljate i da potpuno opušteno možete s nama zakuhavati ovu godinu.

Nakon što je sve bilo smišljeno, iscrtano i dizajnirano, pozvali smo vilenjake sa sjevernog pola da nam pomognu pri pakiranju. Brižno smo složili svaku pregaču, rokovnik, olovku te set za sol i papar, upakirali ih i predali Djedu Božićnjaku da ih dostavi na adrese naših dobrih poslovnih partnera i prijatelja.

 

FIESTA gift pack

FIESTA je projekt koji pomaže i savjetuje obitelji sa djecom kako uštedjeti energiju unutar životnog prostora, bilo da je riječ o potrošnji energiji ili njihovim kupovnim navikama. Unutar projekta sudjelovalo je 19 partnera u čak 5 zemalja.

Naš zadatak bio je osmisliti kreativan, zanimljiv i vizualno prepoznatljiv poklon paket koji se djelio odabranim partnerima i sudionicima. Osmislili smo kutiju u obliku kućice unutar koje su bili pakirani korisni predmeti za pomoć uštede energije unutar doma. Našu zgodnu kutiju trebalo je također i obući u zanimljiv vizual. Naglasak smo stavili na eko i prirodne elemente kako bi kućica odisala pravilnom porukom koja je nit vodilja cijelog projekta.

Poklon paket bio je toliki hit da je nestao u tren oka. Tko je znao da je tako jednostano postati vlasnik moderne i ekološki osvještene kuće. :)

 

Bili smo jako, jako zaposleni i želimo vam pokazati barem dio toga: