Naslovnica blog Birajte ekološke poslovne poklone!

Birajte ekološke poslovne poklone!

Datum objave: 16. siječanj 2020.

Iz ljubavi prema našem jedinom mjestu za život, birajte poslovne poklone od novog biorazgradivog materijala!

PLA ili polilaktična kiselina je ekološki prihvatljiv materijal koji može biti vaš prvi korak prema očuvanju našeg okoliša. S obzirom na nedavno stanje u Australiji i zagađenost zraka kod nas, krajnje je vrijeme da svi zajedno nešto poduzmemo. Neka nam prvi korak bude veća ekološka osviještenost i manja upotreba plastike.

Eco ruksak glavu čuva

Promotivni ruksak Daffy izrađen je od potpuno ekološkog materijala PLA (zdrava organska plastika) koji se izrađuje od kukuruza i potpuno je biorazgradiv. Osim što brine o našem planetu, jako je praktičan i može se nositi u šetnji, na izletu, na koncertu ili na posao. Zajedno možemo stvoriti bolji svijet za nas i sve one koji ostanu iza nas! Razmišljajmo ekološki prije nego što postane prekasno.

Isplanirajte najbolju godinu do sada uz ovaj poslovni poklon!

Kava koja spašava planet

Ispijanje kave može biti sa stilom i, ujedno, može pomoći spasiti planet. Ova posebna PLA šalica coffee to go proizvedena je od bio materijala (PLA) i biorazgradiva je. Dolazi u prekrasnim bojama i omogućit će uživanje u toplom napitku bez grižnje savjesti jer je rađena od materijala koji neće naštetiti našem planetu. Silikonski rukohvat i poklopac osigurat će uživanje u toplom napitku bez prolijevanja. Ovo je poslovni poklon koji će se rado i često koristiti!

Bez otrovnih kemikalija

Za ljubitelje kave imamo još jednu šalicu za kavu koja mijenja svijet na bolje. Osim što je BPA free i pogodna za pranje u perilici posuđa, izrađena je od PLA bio materijala koji ne ispušta otrovne kemikalije povezane s uobičajenom plastikom. Birajte proizvode koji se mogu razgraditi i koji neće štetiti našem zelenom komadiću Svemira.

Potražite ekološke poslovne poklone koji čuvaju našu prirodu!