Naslovnica blog Custom made poslovni pokloni kada želite nešto posebno!

Custom made poslovni pokloni kada želite nešto posebno!

Datum objave: 09. travanj 2020.

Kada svojim klijentima i suradnicima želite pokazati koliko znače vama i vašem poslovanju, izaberite osobniji pristup. Odlučite se za custom made poslovne poklone koji su personalizirani vašim logotipom ili porukom.

Iskoristite vrijeme pred nama i uz našu pomoć pripremite personalizirane poklone koji će vašim zaposlenicima i partnerima pokazati koliko su posebni i jedinstveni!  

Custom made torbe za kupovinu

Custom made torbe za kupovinu savršen su personalizirani poklon zbog velike površine na kojoj će se vaš logotip odlično istaknuti. Ovaj koristan i zanimljiv custom made poslovni poklon će svaki odlazak u kupovinu po namirnice i ostale potrepštine učiniti lakšim. Učinite svakodnevne zadatke jednostavnijima onima koji su u stalnom pokretu. Izaberite poslovni poklon koji će sa svakim korištenjem klijente asocirati na vaš brand i činjenicu da brinete o njima.

Custom made šilterice

Izrazite svoju kreativnost kroz jedinstveni dizajn šilterica koje će razveseliti sve rekreativce i zaljubljenike u sport. Otisnite logo ili kreirajte svoj dizajn i darujte suradnike i partnere originalnim poslovnim poklonom! Custom made kape sa šiltom dostupne su u više različitih materijala s različitim metodama brendiranja koje će dodatno istaknuti vaše marketinške aktivnosti. Savršene su za toplije dane pred nama kada će pružiti odličnu zaštitu od sunca.