Naslovnica blog Inspiracija za najbolje božićne poslovne poklone

Inspiracija za najbolje božićne poslovne poklone

Datum objave: 13. studeni 2019.

Božić se približava, a vi još uvijek niste izabrali božićne poslovne poklone? Ne brinite, imamo rješenje! Opustite se, utoplite i istražite što vam sve treba za jedan sasvim poseban božićni ugođaj. A mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Za sretna i topla stopala

Razmišljate li o jedinstvenom poklonu, izaberite čarape s božićnim motivom. Komplet od dva para čarapa razveselit će ljubitelje šarenih modnih dodataka. U univerzalnoj veličini odgovaraju svakom stopalu. Upakirane u kutiju s ukrasnim lukom i karticom za logotip ili čestitku, usrećit će svako stopalo.

Dekica za stvaranje lijepih uspomena

Za one zimogrozne, predlažemo Hugger dekicu od flisa. Promotivna dekica s motivom Djeda Božićnjaka zagrijat će i one kojima je uvijek hladno. Idealna je za opuštene zimske večeri uz omiljeni božićni film i toplu čokoladu. Ova topla i mekana dekica krije pravi božićni duh… Jednostavno miriše na Božić!

Pročitajte vodič za najbolje božićne poslovne poklone!

Šalica koja krije božićni duh

Umotani u toplu dekicu, a vani je hladno i mračno? Onda je vrijeme za topli napitak. Puno se lakše opustiti uz ukusnu vruću čokoladu, a za božićni ugođaj pobrinut će se keramička šalica Beda dekorirana božićnim zvjezdicama zlatne boje. Za vas ćemo ju umotati u poklon kutiju s vezicom i dodati etiketu za tisak vašeg logotipa. Savršen božićni poslovni poklon koji će se uvijek rado koristiti.

Vruća čokolada za opuštanje

U hladnim večerima, toplinu će pružiti vruća belgijska čokolada na drvenoj žlici. Znate li nekoga tko voli mliječnu, tamnu ili bijelu čokoladu? Vruća čokolada Choco spoon oduševit će okusne pupoljke svakog istinskog ljubitelja čokolade u potrazi za toplinom. Personalizirajte omot svojim logotipom i poklonite jedan ukusan i nezaboravan poslovni poklon.

Toplina koju nosite sa sobom

Dekica, vruća čokolada, čarape i još uvijek je hladno? Onda je vrijeme za ovaj topli termofor Aalborg presvučen tkaninom s nordijskim uzorkom. Pružit će prekrasan osjećaj topline i opuštanja u bilo kojem trenutku. Na poslu, u krevetu ili u vožnji, uvijek ga je dobro imati uz sebe. Neka prenese vaše tople želje na najbolji mogući način.

Izaberite posebne božićne poslovne poklone na www.promopoint.hr!