Naslovnica blog Isplanirajte najbolju godinu do sada uz ovaj poslovni poklon!

Isplanirajte najbolju godinu do sada uz ovaj poslovni poklon!

Datum objave: 22. studeni 2019.

Moleskine je nastao 1997. godine. Ovaj brand je oživio legendarnu bilježnicu koju su umjetnici i mislioci, poput Vincenta van Gogha, Pabla Picassa, Ernesta Hemingwaya i Brucea Chatwina, koristili u posljednja dva stoljeća.

Danas je Moleskine klasik. Što je Audrey Hepburn u filmu, to je Moleskine među notesima i planerima. Jednostavno The Rokovnik. Jednostavan, klasičan, elegantan i uvijek omiljen.

Ovih blagdana poklonite pravi klasik koji će na svojim stranicama nositi uspomene na svaki trenutak života, skicu najnovijeg kreativnog projekta ili ideje koje dolaze u najneočekivanijim trenutcima. Izaberite Moleskine poslovni poklon koji povezuje vizionare iz prošlosti sa stvaraocima budućnosti.

Klasika je uvijek u modi

Svestran i praktičan, ovaj klasični Moleskine hardcover notes savršen je za povećanje produktivnosti i učinkovitosti tijekom dana. Praktične veličine i tvrdih korica, stane u svaku torbu. Njegovih 240 stranica s crtama stranice nudi puno mjesta za planove, kreativne ideje i podsjetnike koji treba zabilježiti.

Potražite inspiraciju za najbolje božićne poslovne poklone!

Čuvar najboljih ideja i pozitivnih misli

Ovo je pouzdan pratitelj u svakoj prilici i savršen je za zapisivanje ideja, misli i važnih informacija. Kao i svaki Moleskine proizvod, ovaj Moleskine notes s mekanim koricama dolazi uz označivač stranica, elastičnu traku i 192 stranice s crtama koje jedva čekaju upiti vaše ideje. Džepić s unutarnje strane praktično čuva važne stvari koje uvijek želite imati uz sebe.

Omiljeni asistent u svakodnevnom životu

Planer je više od običnog kalendara. Moleskine planer s tvrdim koricama je asistent koji se uvijek nosi sa sobom, podsjeća na važne rokove i sastanke. Kako vrijeme odmiče, u sebi čuva sjećanje na sve ostvarene ciljeve i snove.

Tjedan prepun izazova i mogućnosti

Tjedan može biti pun iznenađenja i zato ga je dobro isplanirati. U tjedni Moleskine planer s notesom mogu se zabilježiti očekivani sastanci i događaji, i još uvijek će biti mjesta za sve one neplanirane avanture. Neka njegovih 144 stranica ispriča priču o fantastičnim tjednima, mjesecima i cijeloj godini.

Saznajte kako poslovne poklone učiniti nezaboravnima!