Naslovnica blog Izaberite poslovne poklone koji brinu o organizmu i okolišu

Izaberite poslovne poklone koji brinu o organizmu i okolišu

Datum objave: 25. svibanj 2020.

Dani postaju topliji, a hidracija sve važnija. Boce za vodu često se koriste kao promotivni ili poslovni poklon tijekom ljetnih mjeseci. U velikom izbora boja, materijala i veličina vjerujemo da će svatko pronaći model koji će mu najbolje odgovarati. Ovaj tjedan izabrali smo za vas nekoliko modela koji su drugačiji od standardnih boca za vodu i koji ne sadrže štetne kemikalije te se bez straha mogu svakodnevno koristiti.

Birajte BPA free bocu

Kod odabira boce za vodu, jako je bitno izabrati bocu od dobrog i kvalitetnog materijala koji ne otpušta štetne tvari u vodu niti mijenja njen okus. Zato izaberite ovu BPA free bocu za vodu od tritan materijala s vakuumskim zaključavanjem. Praktična ručkica na čepu boce omogućit će lakše i ugodnije nošenje. Kapacitet Hydrate boce je 600 ml i odličan je poslovni poklon za vaše partnere i suradnike.

Boca koja prati unos vode

Boce koje se mogu više puta koristiti su ekološki prihvatljivije od plastičnih boca za jednokratnu upotrebu koje još i štete organizmu. Ova pametna boca od tritana prati dnevni unos tekućine i tako podsjeća koliko je hidracija važna. Na čepu je prikazana ikona velike kapljice vode pomoću koje se može pratiti koliko je vode uneseno u organizam. Bocu s vodom uvijek treba imati uz sebe jer pruža brzo i zdravo osvježenje. Kapacitet pametne boce Aqua je 600 ml.

Ekološko rješenje za svaki dan

Ekološke boce za vodu mogu biti prvi korak prema boljem zdravlju i koristan su poslovni poklon. Tritan je BPA free plastika od koje je izrađena Neva boca za vodu i zahvaljujući tom materijalu, bez straha ju možete koristiti svaki dan. Traka od tkanine ima dvostruku funkciju jer omogućava jednostavno nošenje i služi za brzo otvaranje boce. Kapacitet Neva boce je 450 ml.