Naslovnica blog Izaberite poslovne poklone koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!

Izaberite poslovne poklone koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!

Datum objave: 29. siječanj 2020.

Zima nije isprika za ostanak u kući. Potaknite svoje partnere i poslovne suradnike na bolju brigu o zdravlju uz ove korisne poslovne poklone. Vani je možda hladno, ali uživanje na svježem zraku nam je svima potrebno. Zato donosimo poslovne poklone uz koje je aktivnost na otvorenom čisti užitak!

Pratitelj svih aktivnosti

Savršeni dodatak svakom danu je vodootporni tracker aktivnosti Stay Fit. Odličan je za praćenje spavanja, broja koraka, udaljenosti, broja kalorija, otkucaja srca, krvnog tlaka i kisika u krvi. Poslovni poklon koji će pomoći svima koji su se odlučili za zdraviji način života.

Ruksak za duže relacije

U danima kada je vrijeme odlično za dužu šetnju ili planinarenje, potreban je ruksak od izdržljive poliesterske tkanine. Postran glavni pretinac, poseban prednji džep s patentnim zatvaračem i dva bočna džepa za bocu s vodom ili kišobran, osigurat će ugodan boravak na otvorenom.

Provjerite koji su najzabavniji poslovni pokloni za uživanje u hladnim večerima!

Neobično korisna boca

Ova sklopiva silikonska boca je vrlo otporna i lagana. Manji otvor na boci je za piće, a veći otvor je za voće, kockice leda ili kavu. Odlična izolacija za tople i hladne napitke omogućit će uživanje u omiljenom napitku na svježem zraku. Sadrži karabiner s kukom i lako se postavlja na ruksak ili remen. Neka boravak na svježem zraku bude što ugodniji!

Vrijeme može i iznenaditi

Uz opušteno uživanje na otvorenom uvijek treba biti spreman i na iznenadne promjene vremena. Ovaj automatski sklopivi kišobran je izvrsna kombinacija stila i praktičnost, a automatsko otvaranje i zatvaranje će jako dobro doći kada odjednom padne kiša. Napravljen je od 190T pongee RPET poliestera. Uz to što čuva od padalina, čuva i naš okoliš. Savršen poslovni poklon koji je spoj ugodnog i korisnog!

Za sigurno trčanje

Uz sve obaveze, često trčanje dođe na red kada je vani već mrak. Za sigurno uživanje u najdražoj aktivnosti potreban je sigurnosni remen s ugrađenim LED svjetlom koji se lako može vezati na ruku. Remen povećava vidljivost kada je vani mrak i tako pruža neometano uživanje u bilo kojoj aktivnosti.

Izaberite poslovne poklone koji olakšavaju svakodnevni život!