Naslovnica blog Izrazite zahvalnost ovim posebnim poslovnim poklonima

Izrazite zahvalnost ovim posebnim poslovnim poklonima

Datum objave: 05. veljača 2020.

Najkraći mjesec u godini je prilika da svojim kolegama, partnerima i zaposlenicima poklonite mali znak pažnje koji će ih podsjetiti koliko su vam važni. Izaberite poslovne poklone koji će im biti korisni i koje će odmah zavoljeti.

Iznenadite ih, razveselite i zahvalite im što su uvijek uz vas uz ove posebne poslovne poklone!

Bitno je oku vidljivo

Memo kvačica u obliku srca s transparentnim postoljem i metalnom kvačicom na savitljivoj žici istaknut će ono najvažnije i pomoći svima koji žele uljepšati svoj radni prostor. Savršena je za uspomene, važne informacije ili posebne fotografije. Ovaj poslovni poklon će ukrasiti svaki prostor i podsjetiti na neke prelijepe trenutke.

Izaberite poslovne poklone koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!

Poklonite nešto drugačije

Ova posebna kemijska olovka Romeo na vrhu ima lampicu u obliku srca. Ako ju protresete, to srce će zasvijetliti trepćućim svijetlom. Prekrasan znak pažnje koji će razvući osmijeh na lice svaki puta kada zasvijetli.

Slatko iznenađenje

Ovi mint bomboni dolaze u plastičnoj kutijici u obliku srca koja će svugdje privlačiti pozornost. Možemo ju personalizirati vašim logotipom i tako učiniti posebno zanimljivom. Kutijica sadrži 12 g mint bombona koji će dobro doći u svakoj prilici.

Saznajte kako bolje brinuti o okolišu uz eco poslovne poklone!