Naslovnica blog Korisni poslovni pokloni za vruće ljetne dane

Korisni poslovni pokloni za vruće ljetne dane

Datum objave: 02. lipanj 2020.

Rashladne torbe su nezaobilazan pratitelj kod odlaska na plažu, u prirodi i uvijek kada uz sebe želite imati ohlađeni napitak ili hranu. Lako ćete ih uklopiti u svoje marketinške aktivnosti, a zbog svoje praktičnosti će se uvijek nositi sa sobom. Koristan su promotivni poklon koji će vam omogućiti promociju na svakom koraku!

Praktičan za nošenje

Ovaj funkcionalni 2 u 1 rashladni ruksak osigurava da više ne morate birati između ruksaka i rashladne torbe. Držite hranu i piće hladnima dok se krećete u prirodi, boravite na plaži ili se družite na otvorenom. Kapacitet ruksaka je 10 litara i uz njega ćete uvijek biti spremni za avanturu.

Eco rashladna torba

Elegantna cooler torba Fargo izrađena je od RPET materijala i pravi je poklon za eco ljubitelje boravka u prirodi. Velikog je kapaciteta i u nju stane i do 8 limenki. Stavite svoje sendviče u gornji pretinac s patentnim zatvaračima kako bi vam brzo bili pri ruci kada ogladnite i spremni ste za polazak! Ova cooler torba je otpornu na curenje tekućine i jako lako se čisti. Savršena za druženja u prirodi!

Rashladna torba s detaljem od pluta

Boravak u prirodi treba biti što duži i ugodniji. A kada se jave glad i žeđ, dovoljno je samo posegnuti u ovu rashladnu torbu posebnog dizajna uz detalje od pluta. Remen za nošenje će vam omogućiti bezbrižan transport do omiljenog mjesta na otvorenom. Sada je samo potrebno da druženje započne!