BLOG

Kreativni poslovni pokloni koji će istaknuti vaš brend

Kreativni poslovni pokloni su savršen način da izrazite zahvalnost i ojačate poslovne odnose na jedinstven i personaliziran način. Umjesto klasičnih poslovnih poklona, odaberite one koji odražavaju posebnost i kreativnost. Ovi pokloni ne samo da pokazuju vašu pažnju prema detaljima, već i vašu posvećenost održavanju dugoročnih odnosa.

Kreativni poslovni pokloni koji svima trebaju!

Učinite svoje poslovne poklone nezaboravnima inovativnu kombinaciju bookmarka i ljepljivih papirića. Savršeni su za vaše klijente, partnere ili zaposlenike koji cijene funkcionalnost i kreativnost. Pomažu u organizaciji i isticanju važnih dijelova dokumenata ili knjiga i zato su idealni za svakodnevnu upotrebu.

Uz mogućnost personalizacije s vašim logotipom ili porukom, Crea Stick Mark postaje promotivni alat za izgradnju brenda i jačanje poslovnih veza.

Poslovni poklon za one s maštom!

Darujte svoje partnere i klijente na nov i kreativan način uz Penxil drvene bojice! Ovaj set od 12 visokokvalitetnih bojica idealan je poklon za klijente, partnere ili zaposlenike.

Personalizirajte set sa svojim logotipom ili porukom i omogućite svojim poslovnim suradnicima da vas se sjećaju svaki put kada posegnu za bojicom.

Korisno za sve uzraste

Ovaj praktični alat dužine 15 cm nije samo ravnalo, već i savršen način da vaš brend uvijek bude na dohvat ruke. Drawy ravnalo omogućuje personalizaciju s vašim logotipom ili porukom.

Bez obzira radi li se o inženjerima, arhitektima, studentima ili bilo kome tko cijeni preciznost, ovo ravnalo je koristan dodatak svakom radnom stolu.

Out of the Box kišobrani

Zaštitite svoje klijente i partnere od kiše, dok istovremeno širite svijest o vašem brendu uz out of the box kišobrane iz naše ponude! Ovi visokokvalitetni kišobrani su savršena prilika da se istaknete s jedinstvenim dizajnom prilagođenim vašim potrebama. Možete ih personalizirati s logotipom, bojama i porukama. Tako kišobrani po mjeri postaju snažan promotivni alat koji će vaš brend nositi svuda.

Naši kišobrani prilagođeni su vašim željama i zbog toga su kreativni poslovni pokloni koje svatko želi dobiti!

promotivni kisobrani

Izaberite najbolje poslovne poklone za putovanja!