Naslovnica blog Najzabavniji poslovni pokloni za uživanje u hladnim večerima

Najzabavniji poslovni pokloni za uživanje u hladnim večerima

Datum objave: 09. prosinac 2019.

Hladne zimske večeri idealne su za dobro društvo i uvijek zabavne igre i mozgalice. Svojim poslovnim partnerima poklonite nešto što će ih zabaviti, potaknuti na druženje i uživanje! Poklonite im ove zabavne i zanimljive društvene igre koje će biti savršeni poslovni poklon za cijelu godinu.

Za profesionalne ljubitelje igara
Oni koji strastveno uživaju u društvenim igrama odmah će poželjeti ovaj zanimljivi poslovni poklon: set od 5 društvenih igara koji se sastoji od igre sa štapićima mikado, igraćih karata, backgammona (tavla), domina i šaha. Neka igre započnu, a najbolji neka smisli zabavni izazov za one koji nisu pobijedili!

Trening za razvijanje mentalnih vijuga

Ljubitelji mentalne gimnastike napokon mogu doći na svoje uz ovaj zanimljivi set mozgalica. Kome će uspjeti riješiti ove misterije i odnijeti titulu najrazvijenijih moždanih vijuga? Kako biste dodatno začinili stvari, postavite vremensko ograničenje za rješavanje ovih zanimljivih mozgalice i gledajte kako se suparnici preznojavaju tražeći rješenje.

Ovi ekskluzivni poslovni pokloni savršeni su za vaše poslovne partnere!

Zabavna igra iz djetinjstva

Tko se sjeća zabavne igre Križić kružić i slatkog iščekivanja tko će pobijediti? Ova igra je zanimljiva bez obzira na godine i savršeno će odgovarati veselom društvu u hladnim zimskim večerima. A možemo vam i odati jednu dobro čuvanu tajnu. Tko želi pobijediti, uvijek treba igru započeti iz kuta, nije bitno kojeg.

Budite kreativni i izaberite zabavne i drugačije božićne poslovne poklone na www.promopoint.hr!