Naslovnica blog Ne zaboravite na božićne poslovne poklone!

Ne zaboravite na božićne poslovne poklone!

Datum objave: 11. prosinac 2019.

Božić je sve bliže, a vremena za poslovne poklone je sve manje. Požurite i odlučite se što prije kako se ne biste našli u nezgodnoj situaciji. Izaberite najbolje božićne poslovne poklone, a mi ćemo učiniti sve ostalo.

Savršen dodatak svakoj šetnji

Dani su sve hladniji i sve češće nas vani uhvati pljusak. Za bezbrižne šetnje i odlaske na posao, kišobran postaje najbolji prijatelj. Zato je upravo ovaj kišobran na automatsko otvaranje odličan i koristan svakodnevni poslovni poklon. Njegova skrivena tajna je i ta što je otporan na okretanje na vjetru. To ga čini savršenim društvom za boravak vani.

Dobre ideje je važno odmah zapisati

Prečesto dolazimo u situaciju kada se ne možemo sjetiti nečega što nam je baš u ovom trenutku jako bitno. Zato treba sve zapisati i kasnije se jednostavno podsjetiti. Praktične veličine i zanimljivog izgleda, ovaj Deluxe notes tvrdih korica je i više od običnog notesa i poslovnog poklona. Dolazi uz USB stick od 8 GB i kemijsku olovku, i spreman je pohraniti sve što je važno.

Izaberite najzabavnije poslovne poklone za uživanje u hladnim večerima!

Briga o zdravlju neka bude prioritet

Briga o zdravlju produžuje život i čini ga puno ugodnijim. Puno je lakše pratiti potrošene kalorije i kvalitetu sna uz mjerač aktivnosti koji mjeri potrošene kalorije i kvalitetu sna. Odličan je poslovni poklon za one koji teže zdravijem načinu života, a uspjesi se mogu pratiti i putem besplatne aplikacije za pametne telefone.

Nikada više bez napunjene baterije

Često se dogodi da se baterija isprazni u najnezgodnijem trenutku. Kako bi se takve neugodne situacije izbjegle, pomoći će ovaj moderni bežični punjač. Brzo i učinkovito će napuniti svaki mobitel. Lako i jednostavno će zasvijetliti kada je ciklus punjenja završen. Praktičan i poželjan poklon koji će se moći koristiti bilo gdje.

Topli napitci su najbolji kada se nose sa sobom

Odlazak na posao ili u prirodu može biti puno ugodniji uz topli napitak koji će nas zagrijati gdje god se nalazimo. Za omiljene napitke kojima želimo očuvati toplinu dobro će doći nepropusna šalica koja je posebno dizajnirana za lakše korištenje u autu. Ako se po jutru dan poznaje, uz ovu šalicu s omiljenim napitkom će biti fantastičan!

Istražite naše ideje za originalne božićne poslovne poklone!