Naslovnica blog Otkrivamo koje promotivne poklone priželjkuje svaki vlasnik mobitela!

Otkrivamo koje promotivne poklone priželjkuje svaki vlasnik mobitela!

Datum objave: 24. rujan 2019.

Danas su pametni telefoni naši pratitelji u svakoj životnoj situaciji. Zato smo za vas izabrali poslovne poklone koji će svakom vlasniku pametnog telefona olakšati svakodnevicu.

 

S obzirom na to da su pametni telefoni zamijenili fotoaparate, svakome će dobro doći 3-dijelni set objektiva za mobilne telefone. Jednostavni su za korištenje i omogućit će snimanje nevjerojatnih fotografija i uspomena.

 

Kod putovanja i snalaženja u gradu, vozačima će dobro doći držač telefona koji može poslužiti kao stalak za telefon. Na njemu možete otisnuti svoj logotip i tako darovati koristan i praktičan poslovni poklon.

Pametni telefoni su danas neizbježan medij za slušanje glazbe, a bežične slušalice od bambusa omogućit će do 3 sata neometane reprodukcije i ponovno punjenje u samo 1 sat. Ovaj poklon cijenit će svaki obožavatelj glazbe jer je uživanje u omiljenoj glazbi još bolje ako je na ekološki prihvatljiv način.

Ima li baterije u telefonu – promotivni pokloni za izdržljive mobitele

Svima nam se dogodilo da nam se baterija na mobitelu isprazni u najgorem mogućem trenutku. U vožnji je možda najlakše staviti mobitel na promotivni punjač s duplim USB otvorom i ugrađenom LED svjetiljkom na vrhu koja izgleda jako zanimljivo u mraku.

Koristan i praktičan dodatak ovom punjaču je 3-u-1 kabel s tipom C, mikro USB-om i dvostranim priključkom za iOS koji će dobro doći u svakoj prilici. Istaknite svoj logotip koji će zasvijetliti kod svakog korištenja kabla. Odličan način da svojim partnerima uvijek budete na vidljivom mjestu.

Snažan, malen i elegantan. Ove tri riječi opisuju upravo džepni punjač od 10.000 mAh. Kada je potpuno pun, pružit će dovoljno energije za čak 5 ponovnih punjenja telefona.

 

 

Ako želite darovati poslovni poklon koji izgleda kao da je stigao iz budućnosti, odaberite bežični punjač mobitela. Osigurat će dvaput brže punjenje od većine drugih bežičnih punjača na tržištu i brzo ponovno korištenje pametnog telefona.

Odaberite poslovne poklone koji se često koriste i primatelju olakšavaju život. Izbor promotivnih poklona na www.promopoint.hr zadovoljit će i one najzahtjevnije!