Naslovnica blog Ovi ekskluzivni pokloni savršeni su za vaše poslovne partnere!

Ovi ekskluzivni pokloni savršeni su za vaše poslovne partnere!

Datum objave: 05. prosinac 2019.

Ako razmišljate kako partnerima i suradnicima zahvaliti na još jednoj uspješnoj godini, nemate još puno vremena. Srećom, za vas smo izdvojili božićne poslovne poklone koji su apsolutni hit jer su ekskluzivni, korisni i jako, jako omiljeni.

Požurite i izaberite ekskluzivne Swiss Peak poslovne poklone koji će olakšati svakodnevni život i učiniti ga puno ljepšim!

Za one u stalnom pokretu

Bežični punjači mogu biti luksuzni i moderni. Upravo je takav i ovaj Swiss Peak Luxury 5W wireless punjač. Punjenje je jednostavno i efikasno. Potrebno je samo postaviti telefon na podlogu i to je to. Pakiran u luksuznoj poklon kutiji dolazi uz mikro USB kabel za punjenje i savršen je dar za svakog tehnološkog nomada.

Izaberite ove luksuzne poslovne poklone za posebno važne poslovne partnere

Neka ljubitelji slušanja glazbe dođu na svoje

Ekskluzivni model Swiss Peak bežičnih stereo slušalica s visoko kvalitetnim 3W zvučnikom i 105DB pruža savršeno zvučno iskustvo. Omogućuju neometano uživanje u glazbi do 8 sati na jednom punjenju, a ponovno punjenje traje samo 90 minuta. Savršeno su udobne za sate i sate slušanja omiljene glazbe ili audio knjiga. Mogu se sklopiti tako da stanu u Swiss Peak putnu torbicu.

Za godinu prepunu izazova

Zima nije isprika za manjak aktivnosti. Ovaj moderni poslovni Swiss Peak smart watch pomoći će u boljem praćenju aktivnosti tijekom cijelog dana. Potaknut će na zdraviji život uz brojanje koraka, kalorija, mjerenje udaljenosti, budilicu, monitor sna, kalendar, upućivanje i primanje poziva i SMS, Facebook, Skype, WhatsApp, Twitter obavijest. Mekana i udobna silikonska narukvica omogućit će dugotrajno nošenje i praćenje aktivnosti.

Planiranje je ključ uspjeha

Plan je samo ideja sve dok nije zapisan na papir i podijeljen u manje korake. Swiss Peak deluxe A5 notes pomoći će u praćenju napretka i sačuvat će najvažnije informacije za lakše snalaženje u svakodnevnom životu. Sadrži 160 stranica u predivnoj bež boji, ima posebnu vodoravnu traku i razdjelnik stranica. Savršen je za nošenje u svakoj torbi.

Za zapisivanje onoga što je bitno

Savršen dodatak Swiss Peak deluxe notesu je set kemijskih olovaka Swiss Peak Luzern. Odlikuje ga kvaliteta i jedinstveni dizajn. Lako je zabilježiti sve bitne informacije kojih je sa svakim danom sve više i više. Ovaj elegantni set kemijskih olovaka pruža oslonac u svakoj situaciji kada je jako važno nešto zapisati i zabilježiti. Dolazi u predivnoj poklon kutiji koja se dodatno može personalizirati otiskom vašeg logotipa.

Želite li svojim poslovnim suradnicima pokloniti nezaboravne poslovne poklone, inspirirajte se našim prijedlozima na www.promopoint.hr. Izaberite između 100.000 kreativnih poslovnih poklona koji osvajaju na prvi pogled!