Naslovnica blog Ovo je sve što trebate za planiranje ljetnog provoda na otvorenom!

Ovo je sve što trebate za planiranje ljetnog provoda na otvorenom!

Datum objave: 25. lipanj 2020.

Potražite ideje za savršene poslovne poklone bez kojih ljetni provod nije moguć! Odaberite predmete koji će ljeto i zabavu na otvorenome pretvoriti u savršen spoj, a mi ćemo ih personalizirati vašim logotipom!

Zabava u vodi

Na bazenu ili na plaži, nezaobilazan pratitelj je madrac na napuhavanje. Veliki madrac za napuhavanje u obliku lubenice ili ananasa, moderan je dodatak koji će svojom veličinom i dizajnom svugdje privlačiti pažnju. Osim što jamči sate i sate zabave u vodi, dodavanjem vašeg logotipa može biti odličan promotivni poklon i ambasador vašeg branda!

Aktivnosti na plaži

Plastični promo frizbi s ravnom površinom idealan je za tisak vašeg logotipa, a osigurat će zabavnu aktivnost za sve uzraste. Za one koji ljeti više vole biti u pokretu, jamčimo jako puno zabave uz ovaj frizbi koji će probuditi natjecateljski duh i omogućiti uživanje na otvorenome. Praktičan i koristan promotivni poklon za uživanje!

Samo neka je napitak hladan

Ljeti su naše potrebe za hladnom tekućinom izraženije i stalno smo u potraži za osvježenjem. Pogotovo nakon intenzivnog dodavanja frizbijem. Ova praktična staklena čaša s ručkom, poklopcem i slamkom odličan je ljetni promotivni poklon koji će osigurati uživanje u omiljenom hladnom napitku.

 

Zaštita od sunca na kopnu i u vodi

Ležanje na suncu i ispijanje omiljenog napitka bit će puno ugodnije uz eco sunčane naočale od bambusa i PP materijala. Potrebno je zaštiti oči i zato je dobro što ove naočale imaju UV zaštitu 400. Na plaži, bazenu ili u šetnji gradom, ovaj modni dodatak je nezaobilazan na sunčanim, ljetnim danima.