Naslovnica blog Pokloni za ljetne godišnje odmore

Pokloni za ljetne godišnje odmore

Datum objave: 16. siječanj 2017.

Iako se darivanje u ljeti svodi tek na nekoliko hrabrih individualaca i promotivne loyalty nagradne igre brendova, želimo vas ohrabriti i potaknuti da ove godine svakako isprobate ljetno darivanje poslovnih partnera.

Iako se darivanje u ljeti svodi tek na nekoliko hrabrih individualaca i promotivne loyalty nagradne igre brendova, želimo vas ohrabriti i potaknuti da, ako ne već ove, sljedeće godine svakako isprobate ljetno darivanje poslovnih partnera.

 

Zašto? Pa prije svega jer to u ljeti nitko ne očekuje! A kad je dar neočekivan, primljen je s puno većim veseljem i zahvalnošću.

 

Promotivne T-shirt majice već su dugo vremena najčešći promo poklon. Kvalitetnu majicu s voli dobiti svatko, iako je kod muške populacije oduševljenje veće. Ukoliko se radi još o dobrom i promišljenom dizajnu, vašu će poruku diljem grada pronositi naklada u kojoj ste otisnuli majice.

 

Veliki debeli – i još poklonjeni - ručnik za plažu san je svakoga, a vaš logotip utkan u niti ili naknadno vezen upijat će ljubomorne poglede na sunčanim plažama, toplicama, obalama hladnih rijeka… Rasprostrite i vi svoj logotip po plažama i neka i za vrijeme godišnjh odmora raste vidljivost vašeg brenda.

 

Još jedan iznimno koristan promo poklon je sjenilo za vjetrobransko staklo. Zamislite jedan od onih pakleno vrućih dana u srpnju i vaše vozilo parkirano uz neku od jadranskih plaža… A tek temperaturu u užarenom automobilu? Sjenilo s logotipom ili čak potpunim tiskom cijenit će svatko tko je iskusio tu vrućinu. A vaš brend bit će vidljiv cijelog dana…

 

Imate li nešto više vremena i volje, možete izraditi i potpuno unikatne japanke s vašim vizualom, a dolaze u zanimljivom pakiranju koje će izmamiti brojne osmjehe.

 

Uz navedene poklone, nećete pogriješiti niti s raznim rekvizitima za plažu, setovima za tenis i druge igre na otvorenom, bocama za vodu, rashladnim ili velikim torbama za plažu.