Naslovnica blog Poslovni pokloni za promociju na svakom koraku

Poslovni pokloni za promociju na svakom koraku

Datum objave: 30. travanj 2020.

Bilo da putujete, planinarite, odlazite u teretanu ili na posao, boca za vodu za višekratnu upotrebu je odličan način da si osigurate dovoljan unos tekućine tijekom dana. Osim što ćete učiniti nešto dobro za svoje zdravlje jer plastične boce često otpuštaju štetne kemikalije, učinit ćete nešto dobro i za okoliš. Uz ove posebne boce za vodu kao idelalan poslovni poklon, osigurajte vidljivost svog brenda i svoju promociju na svakom koraku!   

Voda s okusom omiljenog voća 

Atraktivnog dizajna, Honeycomb BPA free bočica od tritana sadrži umetak u obliku saća koji služi za dodavanje omiljenog voća. Poseban mehanizam zaključavanja sprječava slučajno otvaranje boce i izlijevanje tekućine. Volumen bočice je 700 ml. Logotip ili promotivnu poruku možemo otisnuti na tijelo bočice i tako vam pomoći kreirati poslovni poklon koji će se neprestano koristiti. Nudimo i opciju izrade potpuno personalizirane navlake za poklon kutiju za bolju vidljivost vašeg branda.

Staklene boce koje ne štete zdravlju

Idealno rješenje za sve koji su odlučili reći NE proizvodima od plastike je staklena boca za višekratnu upotrebu. Ova boca za vodu atraktivnog dizajna napravljena je od stakla i ima nepropustan čep od bambusa. Nepropusna PU navlaka omogućuje zaštitu boce. Kapacitet boce je 550 ml. Na bočicu možemo otisnuti vaš logotip ili promotivnu poruku kako biste svojim klijentima i poslovnim uvijek bili na dohvat ruke.

Pametna boca za praćenje unosa tekućine

Pratite dnevni unos tekućine pomoću pametno dizajnirane nepropusne bočice Aqua koja je napravljena od tritan materijala. Na čepu boce prikazana je ikona velike kapljice vode pomoću koje možete pratiti koliko ste boca vode popili tijekom dana. Bočica je namijenjena isključivo za ručno pranje i kapaciteta je 600 ml. Praktična je za nošenje sa sobom, a dodatno ćemo ju brendirati vašim logotipom ili porukom i tako ćete dobiti poslovni poklon koji potiče zdrave navike.