Naslovnica blog Poslovni pokloni za putovanja koji štite od krađe

Poslovni pokloni za putovanja koji štite od krađe

Datum objave: 07. svibanj 2020.

Upoznajte novu liniju promotivnih ruksaka Bobby Hero sa zaštitom protiv krađe kao stvorenu za suvremene, ekološki osviještene nomade koji vole biti dobro organizirani i kada su u pokretu! Za svoje poslovne partnere i suradnike izaberite nešto korisno, praktično i na što možemo otisnuti vaš logotip ili poruku! Poslovni pokloni za putovanja koji štite od krađe su upravo ono što vaši klijenti žele dobiti!

Vjesnik proljeća - Bobby Hero Spring

Bobby Hero Spring ruksak sa zaštitom protiv krađe je otporan na rezanje, vodonepropusan je i ekološki osviješten! Njegovi skriveni zatvarači i džepovi štite od krađe, a integrirani USB priključak brine da su vaši gadgeti uvijek napunjeni. Reflektirajuće sigurnosne trake pružaju dobru vidljivost po mraku, a remen za pričvršćivanje na kovčeg omogućava odmor od nošenja na leđima. Ruksak ima dva podstavljena pretinca za 13,3” prijenosno računalo i tablet do 12,9”. Izrađen je od rPET materijala, odnosno, recikliranih plastičnih boca što ga čini savršenim eco poslovnim poklonom!

2 u 1 - ruksak na kotačima Bobby i torba za kraća putovanja

Promotivni ruksak na kotačima Bobby ima funkciju i torbe za kraća putovanja. Lako ga je pretvoriti u putnu torbu jednostavnim spremanjem naramenica u stražnji pretinac i izvlačenjem ručke. Putna torba se lako pretvara natrag u ruksak: ručka se može sakriti i kotačići prekriti kako bi leđa ostala čista. U unutrašnjosti se nalazi odvojeni odjeljak za odjeću i odjeljak za prijenosno računalo do 17”. Uz to, ruksak ima i džep za bocu, pretinac s RFID zaštitom protiv elektroničke krađe i TSA® bravu za zaštitu protiv krađe. Ruksak je izrađen od recikliranih materijala i savršen je poklon koji odgovara dimenzijama ručne prtljage. Uz ovaj poslovni poklon svako putovanje će biti čisti užitak!