Naslovnica blog Poslovni pokloni za uživanje na otvorenom

Poslovni pokloni za uživanje na otvorenom

Datum objave: 18. ožujak 2020.

Boravak u prirodi potiče kreativnost i produktivnost, opušta i jača imunitet. Lijepe dane treba iskoristiti i uživati na zraku, a ovo su poslovni pokloni koji će uljepšati i olakšati svakodnevicu

Torba hranu i piće čuva

Boravak u prirodi treba biti što duži i ugodniji. A kada se jave glad i žeđ, dovoljno je samo posegnuti u ovu rashladnu torbu koje je ukrašena detaljima od pluta. Uz ovaj poslovni poklon, opustite se i uživajte u obroku na otvorenom. Remen za nošenje će vam omogućiti bezbrižan transport do vašeg omiljenog mjesta na otvorenom!

Oči traže zaštitu

Uživanje na suncu je jedan od razloga za boravak u prirodi. Uvijek treba razmišljati o zdravlju i zaštititi oči od sunca. Eco sunčane naočale savršen su poslovni poklon u ovim lijepim danima. S okvirom od vlakana pšenične slame apsolutno su na visini tog zadatka. Pakirane su u kutiji od kraft papira i imaju oznaku UV 400.

Istražite poslovne poklone za uživanje u toplim proljetnim danima!

Vrijeme je za piknik!

Toplo vrijeme i proljeće u zraku jednostavno pozivaju na piknik! A on je nezamisliv bez prave deke za piknik. Kako biste osigurali maksimalno uživanje i opuštanje, izaberite ovu tartan deku koja sa stražnje strane ima vodootporni PVC materijal. Ostanite suhi i sigurni dok uživate u prirodi!

Uživanje u pokretu

Poseban je doživljaj popiti kavu ili čaj u prirodi na svježem zraku. Za tople napitke u pokretu idealna je termo boca Bopp Hot. Njena dvostruka stijenka i zatvaranje na pritisak dobro će doći kada god osjetite potrebu za predahom i toplim napitkom. Poklopac je ujedno i šalica, a njen kapacitet je 600 ml. Praktično, korisno i nezaobilazno za one koji znaju uživati!