BLOG

Promo pokloni za ljetnu promociju

Promo pokloni za ljetnu promociju izvrstan su način da vaš brend ostavi trajan dojam na kupce i partnere tijekom najtoplijeg dijela godine. Ljeto je vrijeme kada su ljudi aktivni, putuju, sudjeluju na događanjima na otvorenom i traže načine da se rashlade i opuste. Upravo je tu prilika za vaš brend da se istakne kroz promišljeno odabrane poklone koji su korisni i kreativno komuniciraju vrijednosti vašeg brenda.

Promo pokloni za ljetnu promociju koji uvijek privlače pažnju!

Ljeto je idealno vrijeme za igru i opuštanje na suncu, a što bolje simbolizira tu bezbrižnost od lopte za plažu? Promotivna lopta za plažu Playtime nije samo odličan dodatak za svaki dan na plaži. Ona je moćan promotivni alat koji vaš brend može učiniti neizostavnim dijelom ljetne zabave.

Ova lopta za plažu savršeno je dizajnirana za maksimiziranje vidljivosti vašeg brenda. Napravljena od kvalitetnih materijala, izdržljiva je i spremna za sve ljetne aktivnosti, bilo da se radi o igri na pijesku, vodi ili travnjaku. S mogućnošću personalizacije vašim logotipom ova lopta postaje reklamni pano koji će osigurati da vaš brend ostane u sjećanju dugo nakon ljetnih dana.

Set reketa za zabavu!

Ako tražite savršen dodatak za svoju ljetnu promociju, promotivni set reketa za plažu “Mini Match” je upravo ono što vam treba! Ovaj atraktivan i praktičan set stvoren je za zabavu na otvorenom, bilo na plaži, u parku ili na dvorištu. Istovremeno, nudi izvrsnu priliku za promociju vašeg brenda.

Svaki put kada vaši klijenti ili partneri koriste ovaj set, vaš logotip i poruka bit će u fokusu. Prilagodite set s bojama i logotipom vašeg brenda kako biste osigurali maksimalnu prepoznatljivost.

Osigurajte da vaš brend bude u središtu svake ljetne igre! Naručite promotivni set reketa za plažu i pružite svojim klijentima razlog više da se sjećaju vašeg brenda s osmijehom. Bilo na plaži, u parku ili u dvorištu, “Mini Match” set osigurava da zabava i vaš brend idu ruku pod ruku!

Aktivno druženje na otvorenom

Promotivni frizbi “Sydney” je idealan izbor za vašu ljetnu promociju! Donosi dašak zabave i aktivnog uživanja u svaki trenutak na otvorenom.

Frizbi je popularan rekvizit za sve uzraste, a kada je brendiran vašim logotipom, svaki let postaje prilika za promociju. Vaš brend će se istaknuti na plažama, u parkovima i dvorištima.

Otkrijte neograničene mogućnosti s Out of the Box promotivnim rješenjima!

Kada je riječ o promociji vašeg brenda, želite nešto što se ističe, nešto što izlazi iz okvira. Upravo to vam nude Out of the Box promotivni proizvodi. Ovi jedinstveni promo pokloni kreirani su je kako bi vaš brend prikazali u najboljem svjetlu.

Svaki proizvod osmišljen je s ciljem da bude drugačiji, inovativan i nezaboravan. Izlazeći iz standardnih okvira, vaš brend će se povezivati s kreativnošću i originalnošću.

Bez obzira na to što odaberete od Out of the Box proizvoda, svi se mogu prilagoditi vašem brendu, što vam omogućava da kreirate jedinstvene poklone koji će ostaviti snažan dojam.

Tražite li poslovne poklone, promo materijale za događaje ili jedinstvene artikle za nagradne igre? Ovi proizvodi će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Izaberite najbolja 4 proizvoda za promociju brenda na otvorenom!