Naslovnica blog Tražite nešto posebno? Onda su custom made poslovni pokloni pravi izbor!

Tražite nešto posebno? Onda su custom made poslovni pokloni pravi izbor!

Datum objave: 27. veljača 2020.

Želite li ostaviti trajan, topao i brižan dojam izborom poslovnog poklona? Ako želite nešto potpuno drugačije i jedinstveno, odlučite se za custom made poslovne poklone!

Prednost personaliziranih poslovnih poklona je što ih možemo kreirati prema vašim željama i idejama. Kada se želite istaknuti na originalan način, ostaviti odličan dojam i pokloniti nešto što je posebno, izaberite custom made poslovne poklone koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim!

Custom made torbe

Torbe, ruksaci i torbe za kupovinu savršen su personalizirani poslovni poklon zbog velike površine na kojoj će se vaš logotip odlično istaknuti. Možete izabrati sportske torbe, kozmetičke torbe, torbe za dokumente, sklopive torbe, rashladne torbe i vodootporne torbe. Izaberite koristan i zanimljiv custom made dar i olakšajte svakodnevicu onima koji su u stalnom pokretu. Pomoći ćete im ovim praktičnim poslovnim poklonom koji će rado koristiti u svakoj situaciji.

Izaberite poslovni poklon koji jamči sigurnost i štiti od krađe!

Custom made japanke

Ostavite dojam na svakoj plaži u Hrvatskoj i šire. Japanke po mjeri apsolutni su ljetni hit. Odaberite boju koju želite! Full colour tisak preko cijele površine? Udubljeni logo na dnu koji ostavlja trag u pijesku? Nema problema! Ovaj poslovni poklon doslovno će ostaviti trag vašeg branda, logotipa ili poruke. Ljeto je nezamislivo bez japanki, a ovaj custom made poslovni poklon će svatko rado nositi i pomoći povećati vidljivost vašeg branda.

Za više informacija kontaktirajte nas na info@promopoint.hr.

Custom made modni dodaci

Posebnu pažnju privlače personalizirani modni dodatci koji su uistinu poseban poslovni poklon. Bilo da se radi o frizbiju, sunčanima naočalama, lepezi, 3D mašni ili ručniku, ovi korisni poslovni pokloni bit će savršeni ambasadori vašeg branda ili poruke koju želite prenijeti. Zbog svog čestog korištenja, bit će odličan podsjetnik na vaš brand, a poklonit ćete nešto posebno i drugačije od drugih!

Izaberite poslovne poklone koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!