Naslovnica blog Zašto odabrati eko boce za vodu od stakla ili BPA free plastike kao poslovni poklon?

Zašto odabrati eko boce za vodu od stakla ili BPA free plastike kao poslovni poklon?

Datum objave: 12. ožujak 2020.

Plastične boce mogu biti prava opasnost, a posljedice po zdravlje i okoliš mogu biti vrlo ozbiljne. Razni spojevi koje pronalazimo u plastici mogu iz plastičnih boca dospjeti u hranu ili piće. Tako izravno štete našem zdravlju, a utjecaj plastike na okoliš je porazan jer se teško ili gotovo nikako ne može razgraditi.

S obzirom na to da je voda toliko važna za naš organizam, još je važnije iz čega ju pijemo. Kako bismo učinili nešto dobro za zdravlje i prirodu, predlažemo vam eco boce za vodu kao poslovni poklon koji pokazuje vašu brigu za okoliš i zdravlje vaših partnera i suradnika!

Eco je in!

Staklena bočica s teksturiranom PU navlakom savršena je za sve one koji vole prirodne materijale. Ova boca za vodu je napravljena od stakla i ima nepropustan poklopac od bambusa. Dizajn sa širokim otvorom omogućava lak unos tekućine, a nepropusna PU navlaka štiti ovu staklenu bocu koja ima kapacitet od 550ml.

Izaberite poslovne poklone za uživanje u toplim proljetnim danima!

Boca za vodu ili čaj s infuzorom

Za one koji u svakom trenutku žele uživati u čaju ili aromatiziranoj vodi, savršen je izbor predivna Batumi boca. Ova staklena boca ima dvostruku stijenku i poklopac od bambusa. U njoj se nalazi infuzer za čaj u koji možete staviti nasjeckano voće i uživati u aromatiziranoj vodi.

Zdravlje je bitno

Uz zdravstvene koristi, staklene boce se čiste puno lakše nego plastične boce. Trajat će puno duže od plastičnih boca i zato je dobro uložiti u staklenu bocu za vodu Aspen glass. Ova boca ima čep od nehrđajućeg čelika i kapacitet od 650 ml. Uvijek ju je dobro imati uz sebe za dozu osvježenja i hidracije.

Birajte ekološke poslovne poklone!