FAQ

1. Može li fizička osoba izvršiti narudžbu i kupiti proizvode iz web shopa?

Svi proizvodi iz ovog web shopa trenutno su namijenjeni isključivo za prodaju pravnim osobama.

2. Koje su pogodnosti naručivanja preko web shopa?

Za svaku narudžbu izvršenu putem web shopa  odobravamo kupca sa 3% rabata za ukupan iznos naručene robe.

3. Kako mogu pretraživati proizvode, na koje sve načine?

Svi artikli iz ponude podijeljeni su po kategorijama i potkategorijama ovisno o njihovoj namjeni. Dodatno se proizvodi mogu pretraživati po bojama i cjenovnom rangu.  Ulaskom na određeni proizvod možete vidjeti raspoložive količine po bojama i specifikacije proizvoda. Za ekskluzivne proizvode ili proizvode kojih trenutno nema na skladištu molim da nam se javite kako bismo Vam mogli dati informaciju o raspoloživosti i cijeni.

4. Što ukoliko nisam pronašao određeni proizvod u Vašoj ponudi?

Niste pronašli ono što tražite u našoj ponudi? Slobodno nam se javite i izrazite svoje želje. Osim proizvoda koji se nalaze u našem web shopu imamo još veliki broj proizvođača i nema sumnje da ćemo naći proizvod koji želite.

5. Što su to „custom made“ proizvodi?

Custom made proizvodi su proizvodi napravljeni prema željama klijenta. U slučaju custom made proizvoda važno je znati da postoje ograničenja minimalne narudžbe ovisno o količini artikala.

6. Što predstavlja oznaka BPA free?

BPA je oznaka za plastiku sa polikarbonatom – Bisfenol A je opasna kemikalija koja može reagirati sa sadržajem koji se nalazi unutar proizvoda koji ga sadrži. BPA free oznaka je dokaz da određeni proizvod ne sadrži navedenu kemikaliju i samim time sadržaj ne reagira sa tim proizvodom.

7. Je li moguća personalizacija na sve proizvode iz ponude?

Personalizacija je moguća na gotovo sve proizvode. Ukoliko na određeni proizvod nije, javit će Vam se naš agent povratno nakon zaprimljene narudžbe.

8. Koji su svi mogući načini personalizacije?

Sve niže navedene metode aplikacije logotipa nisu primjenjive na sve artikle i nisu istog cjenovnog ranga. Višebojni otisak nije moguć na sve artikle. Cijena tiska ovisi o tome u koliko boja se tiska logotip te na koliko pozicija. Za svaki artikl postoji točno propisan maksimalni prostor za tisak unutar kojeg se može aplicirati logotip. Prema poslanoj narudžbi i logotipu naši agenti predložiti će Vam kojom metodom se isti može aplicirati te cijenu.

 • Laserska gravura
 • Tampon tisak
 • Sitotisak
 • Digitalni transfer
 • Transfer na keramiku
 • 3D naljepnica
 • Vez
 • Sublimacija
 • Digitalni transfer
 • Digitalna naljepnica
 • Blindruck

9. Kako napraviti narudžbu?

Nakon što ste upisali Vama potrebnu količinu kod određenog proizvoda otvoriti će Vam se prozor sa trenutnim stanjem u košarici. Kliknite na pregled košarice kako biste vidjeli ukupan trošak te postavite logo. Potom ispunite tražene podatke i kliknite na Potvrdu narudžbe.  Ovime ste zatražili izradu konačne ponude koju će Vam naši agenti poslati u što kraćem roku na Vaš mail. Molimo Vas da dobivenu potvrdu narudžbe ovjerite i pošaljete na naš mail te prema istoj izvršite uplatu.
9. Postoji li minimum narudžbe i čime je uvjetovan?

Minimum narudžbe ovisi o artiklima koji se naručuju. U pravilu, za promotivne proizvode  uvjetovan je iznosom naručene robe, bez tiska, od 1.500 kn + pdv. Za tekstil i ekskluzivne artikle ne postoji minimum pošto se za svaku količinu posebno obračunava trošak dostave.

10. Postoji li opcija naručivanja proizvoda čiji je  ukupan iznos manji od navedenog minimuma?

Postoji no u tom slučaju snosite dodatan trošak  dostave.

11. Kako naručujemo proizvode sa personalizacijom?

Jednostavno! U košarici se nalazi ikona putem koje možete postaviti Vaš logo. Potvrdom narudžbe naši agenti zaprimaju Vaš upit i logotip te provjeravaju opcije za aplikaciju logotipa i cijenu. Potom Vam šalju potvrdu narudžbe sa točnim izračunom cijene tiska. Svakako ćemo Vas upozoriti ukoliko  postoje dodatna ograničenja ili logo nije poslan u dobrom formatu.

12. U kojem obliku trebaju biti poslani materijali za personalizaciju?

Molimo da nam materijale za personalizacije šaljete u vektorskom obliku: .ai, .eps, .pdf, .tif, .jpg, veličine do 3 MB.

13. Kakav je postupak ukoliko nemamo spreman vizual za personalizaciju?

Možemo Vam ponuditi uslugu izrade ili formatiranja logotipa. Naš tim iskusnih dizajnera uvijek je spreman uskočiti kad Vam treba i brzo i kvalitetno ponuditi rješenje.
 

14. Mogu li se naručiti uzorci proizvoda?

Uzorci se mogu naručiti. Naručitelj sam snosi trošak dostave. Ukoliko uzora nije dostupan u našem izložbenom prostoru naručitelj sam snosi trošak dostave.

Rok povrata uzorka je 3 radna dana.

15. Mogu li vidjeti simulaciju ili otisnuti uzorak prije odobrenja za tisak cjelokupne narudžbe?

Simulacija u elektronskom obliku šalje se na odobrenje prije puštanja u tisak cjelokupne narudžbe. Ukoliko se traži fizički uzorak naručitelj snosi trošak izrade i dostave uzorka, a vrijeme dostave se produljuje.

16. Koliko je vremena potrebno za isporuku?

Artikli bez personalizacije dostupni su u roku od 5-7 radnih dana (ne snosimo odgovornost zakašnjele isporuke zbog više sile i problema dostavne službe).

Za uzorke s personalizacijom vrijeme se produljuje ovisno o količini naručenih proizvoda - okvirni rok može Vam dati naš agent nakon zaprimljenog upita.

Rok isporuke računa se od zaprimljene uplate odnosno od potvrđenog vizuala za tisak.

17. Koliko je vremena potrebno za personalizaciju?

Vrijeme potrebno za personalizaciju je relativno – ovisi o količini naručenih proizvoda i trenutnom kapacitetu tiskare. Dajemo informaciju na zahtjev.

18. Jesu li u cijenu proizvoda uključeni troškovi dostave?

Trošak dostave nije uključen u cijenu proizvoda. Obračunava se ovisno o težini paketa.

19. Je li PDV uključen u cijene navedene u web shopu?

Cijene su izražene bez PDV-a.

20. Što u slučaju otkazivanja narudžbe?

Molimo da se kontaktira naše agente na niže navedene brojeve telefona.

21. Kakvi su oblici plaćanja?

Virmanska uplata po potvrdi narudžbe.

22. Što ukoliko imam dodatnih pitanja?

Za sva dodatna pitanja slobodno pošaljite mailo na info@promopoint.hr ili nazovite naše agente na 01 3775372 odnosno 01 3768939.