Početna O nama

Poslovni pokloni

Više od poslovnog poklona | Kreativna rješenja za vaše kampanje

Promopoint vam želi pružiti više od poslovnih poklona za vaše suradnike i kolege. Želimo vam ponuditi vrhunsko i kompletno rješenje - od promotivnog poklona, dizajna do realizacije.

Bilo da je riječ o promotivnoj olovci, majici ili ekskluzivnom dizajnerskom reklamnom proizvodu, svrha promo poklona uvijek je ista. Darovati promotivni poklon koji će primatelja razveseliti, a u isto vrijeme vjerodostojno predstaviti i promovirati vaš brend.

Budite sigurni da je s nama vaš vizualni identitet siguran. No logo, tipografija i korporativne boje trebaju biti samo dio priče. Poruka vaše tvrtke mora biti komunicirana kroz cjelokupan koncept, odnosno kroz interakciju promidžbenog proizvoda, dizajna, teksta i slike. S nama vaša tvrtka može ispričati najbolju moguću priču. Nije važno tražite li nešto malo, veliko, zabavno, neobično ili kreativno zajedno ćemo pronaći reklamni poklon koji će idealno ispričati priču koju želite da se čuje.

Showroom

Touch & Feel doživljaj još je uvijek presudan u izboru odgovarajućeg promotivnog poklona. U našem showroomu možete pogledati velik broj promo artikala iz naših kataloga i uvjeriti se u njihov visok stupanj izrade i kvalitetne materijale bez obzira na to je li riječ o promotivnoj kemijskoj olovci, promo usb sticku, reklamnom kišobranu ili solarnom punjaču!

Najavite svoj dolazak na telefon 01 3768 939.

Veselimo se Vašem dolasku!