Početna naslovna

Vodič za izbor promotivnih poklona

Poslovni poklon - Bobby ruksak za zaštitom od krađe

Poslovni ruksak koji sve vaše stvari drži na sigurnom

Svaki dan diljem svijeta dogodi se i preko 400 000 uličnih krađa. Sa Bobby poslovnim ruksakom vi za to ne morate brinuti. Osim što ga krasi prepoznatljiv i moderan izgled, dizajniran je kako bi štitio vaše stvari od krađe. Bilo da ga nosite na putovanja ili do posla, vaše stvari su sigurne i pregledno raspoređene u brojim pretincima koje Bobby ima. Tu su i brojni skriveni džepovi u koje možete spremiti posebno vrijedne i bitne stvari.

Inovativan poslovni poklon - Less društvena igra

Poslovni poklon kao neiscrpan izvor zabave

Donosimo vam jedan vrlo zanimljivi i inovativan promotivni
poklon - LESS društvenu igru. Savršena je za široku ciljnu skupinu,
jer je zabavna za igru kako djeci tako i iskusnim igračima. Igra se
potpuno može personalizirati - jedina granica je vaša mašta. Kutija
i polja igre mogu se brandirati i prilagoditi vašem dizajnu i željama,
a polja igre mogu poslužiti i kao podlošci za čaše i boce. Less igra
odličan je poslovni poklon i inovativan alat za promociju vašeg branda.
Jednostavna pravila igre, nebrojene kombinacije polja, kratko trajanje,
kompaktno pakiranje učinit će Less vašom novom najdražom
društvenom igorm.

Promotivni prijenosni hladnjak Duffle

Poslovni pokloni za organizaciju najboljeg piknika

Sa prvim toplim danima proljeća sigurno većina vas iskorištava lijepe vikende kako bi što više vremena proveli u prirodi i na otvorenom. No, organizirati i pripremiti sve stvari za piknik ili roštilj zna biti i stresno. Kako bi maknuli što više stresa i ostavili više prostora za uživanje donosimo idealan poslovni poklon za vas - prijenosni hladnjak Duffle. Ovaj promotivni prijenosni hladnjak izrađen je 600D poliestera. Zapremnine je do čak 26 limenki. Vama sada samo još preostaje dočekati vikend, odabrati lokaciju i uživati sa našim reklamnim proizvodom u prirodi.

Uspješan projekt - Medvedgrad

Poslovni pokloni za uspješnu promociju

U suradnji sa Parkom prirode Medvednica razvijena je promotivna
kampanja koja za svrhu ima poboljšanje posjetiteljskog kapaciteta
parka. Razvojem kreativnog i modernog vizuala cijelom projektu
dan je unikatan i prepoznatljiv vizualni dojam koji se dodatno
zaokružio apliciranjem vizuala na odabrane promotivne proizvode.
Custom made reklamni proizvodi poput kišobrana, rokovnika,
kabanice, šalice i sl. pokazali su se idealnim rješenjem prilikom
stvaranja ovog projekta. Potpuno personalizirani poslovni pokloni
u potpunosti odgovaraju vašim željama i imaju mogućnost
na unikatan način prenijeti poruku vašeg tvrkte, brenda ili projekta.

Promotivna boca Honeycomb

Poslovni poklon koji brine za vaše zdravlje!

Često smo prezaposleni da bi uopće znali koliko smo vode popili tokom dana, iako znamo koliko je bitna za zdravlje našeg organizma. Voda izgrađuje, regulira, čisti i pomaže hraniti svaki dio našeg tijela. Zašto ne bi dodali malo zdravih voćnih okusa i učinili ispijanje vode zabavnijim!? Honeycomb promotivna boca s detaljima u obliku saća nudi upravo to. Ova reklamna boca praktična je, funkcionalna i sigurna za korištenje. Postoji poseban mehanizam zaključavanja koji nemogućuje slučajno pritiskanje gumba za otvaranje boce. Uz Honeycomb poslovnu bocu, sa dodatkom najdražeg voća, ispijanje 2l vode svaki dan postat će pravi užitak i veselje.

ECO poslovni pokloni

Poslovni pokloni koji brinu za okoliš!

Briga za okoliš svima treba biti visoko na listi prioriteta. A eco trend uvijek je popularan među promo poklonima. Budite i vi u trendu i odaberite poslovne poklone koji se brinu za prirodu - izbor je zaista velik. Naši eco promotivni proizvodi brigu za okolišom jednostavno i bez puno odricanja mogu uvrstiti u svačiju svakodnevnicu. Promotivne vrećice, USB stickovi,  termo boce, powerbank, ... odaberite svog eco favorite i oduševite svoje poslovne partnere brigom o prirodi.

Poslovni poklon - Swiss Peak termosica

Promotivna Swiss Peak vakum termosica sa šalicama

Toplom vremenu i zrakama sunca, nakon duge i hladne zime svi se uvijek jako veselimo. Vrijeme je to koje obilježava duža i češća provođenja slobodnog vremena u prirodi. Promotivna Swiss Peak teromosica idealan je poslovni poklon za sve ljubitelje zabave na otvorenom. Bilo da je riječ o jednostavnoj šetnji, sportu, roštilju ili pikniku, ova reklamna termosica idealan je proizvod za vas. Uz termosicu dolaze i dvije odgovarajuće šalice kako bi topli napitak mogli i podjeliti sa svojim najbližima. Swiss Peak poslovna termosica postat će vaš idealan suputnik u svim novim avanturama na otvorenom.

Promotivni powerbank - Bamboo

Poslovni poklon sa bežičnim punjačem

Pametni telefoni i tehnologija poslali su bitan dio našeg života. Nikada nije pravi trenutak ostati bez baterije i sa ugašenim mobitelom u ruci. Zato se promotivni powerbank uvijek nalazi među top poslovnim poklonima koje ljudi uvijek rado primaju. Bamboo je promotivni novitet koji se među brojim modelima dodatnih baterija ističe svojim dizajnom, materijalima izrade i različitim opcijama punjenja. Kućište je izrađeno od izdržljivog bambusa i tkanine, napravljene od mješavine 30% organskog pamuka, konoplje 40% i 30% reciklirane PET ambalaže. Zašto ne bi brinuli za okoliš dok punite svoje pametne telefone?!

1 2 3 4 5 9 10