Naslovnica Naslovna

Vodič za izbor promotivnih poklona

Požurite po svoje božićne poslovne poklone!

Ostalo je još jako malo vremena!

Ako niste izabrali božićne poslovne poklone, požurite! Božić je sve bliže i sada je idealna je prilika da partnerima i suradnicima poklonite mali znak pažnje koji će im zahvaliti na uspješnoj poslovnoj godini i iskazati poštovanje. Izaberite poslovne poklone već danas, a mi ćemo se pobrinuti da dođu do vas na vrijeme.

Luksuzni poslovni pokloni za nezaboravan Božić

Izaberite poklone koji ostavljaju bez daha!

Neka vaši poslovni pokloni istaknu vrijednost vašeg branda i poslovnim suradnicima iskažu poštovanje na najbolji mogući način. Ovi luksuzni božićni poslovni pokloni govore o stilu i eleganciji koji se u poslovnom svijetu uvijek cijene. Zahvalite  na suradnji i poklonite ono što će često i s radošću koristiti. Vrijeme je darivanja i vrijeme je da izaberete poslovne poklone će na najbolji mogući način prenijeti vaše dobre želje.

Poslovni poklon za uspješnu novu godinu

Poklonite inspiraciju i radost!

Ovih blagdana poslovnim partnerima i klijentima poklonite pravi klasik među notesima, planerima i bilježnicama. Moleskine je pouzdan pratitelj u svakoj prilici i savršen je za zapisivanje ideja, misli i važnih informacija. Poslovni poklon pout ovoga čuva sjećanje na sve ostvarene ciljeve i snove.

 

Poslovni pokloni za ljubitelje vina

Pribor za vino i uživanje u vinu

Boca vina logičan je izbor za vinoljupce, ali zašto im ove godine ne biste poklonili nešto neočekivano? Korisni i elegantni setovi za vino izmamit će osmijeh svim ljubiteljima vina. Iznenadite ih, a kvalitetni i lijepi setovi osigurat će da pomisle na vas svaki put kada koriste ovaj fantastičan poklon!

Poslovni poklon koji štiti od krađe

Pametni ruksak za sigurnost i uživanje

Pametni ruksak protiv krađe Bobby Elle nije samo modni dodatak. Ima nekoliko skrivenih pretinaca i praktičnih funkcija. Idealan je suputnik na svim putovanjima ili u opuštenoj šetnji gradom. Skriveni zatvarači štite od otvaranja ruksaka i krađe, a na stražnjoj strani se nalazi i skriveni pretinac za putovnicu. Bobby Elle je otporan na vodu, opremljen atraktivnim reflektirajućim detaljima i dostupan u nekoliko atraktivnih boja. Savršen i originalan poslovni poklon!

Božićni poslovni pokloni

Na vrijeme odaberite božićne poslovne poklone

Nikada nije prerano za razmišljanje o božićnim poslovnim poklonima! Zato na vrijeme izaberite poklone kojima ćete svojim klijentima i poslovnim partnerima uljepšati blagdansko vrijeme. Pripremili smo vam tople, korisne i zanimljive poklone koji će na najljepši mogući način prenijeti vaše dobre želje.

1 2 3 4 5 12 13