Početna naslovna

Vodič za izbor promotivnih poklona

Vodič za izbor promo poklona

Kako izabrati pravi promo poklon pitanje je na koje nije jednostavno odgovoriti, ali svakako vam možemo olakšati nekim smjernicama i koracima koje valja slijediti.

 

1. Namjena promotivnog poklona

Tražite li promotivni poklon za kampanju, hand out giveaway u shopping centru, promo artikl za brendiranje široke mase, dar za kupce ili dar za poslovnog partnera temelj je odabira kojim ćete eliminirati 80% promo poklona koji ne zadovoljavaju vaše potrebe.

Ako je riječ o većoj publici, svakako izaberite onaj koji će se posebnošću isticati. Poklanjate li poslovnim partnerima, razmislite što znate o njima, čime se bave, što vole, kako bi vaš dar bio odraz poštovanja. Poklanjate li u nekoj od promo kampanja, izaberite dar koji će kod kupaca pobuditi želju za poistovjećivanje s brendom.

 

2. Cijena

Nerado se priča o cijenama, ali ona je uglavnom presudni faktor u odabiru promotivnog poklona. Kolika je jedinična cijena, koliki popust na koju količinu? Što prije definirate gornji limit koji možete izdvojiti, na korak ste do odabira, kako se ne bi događale neugodne situacije da ono što vam se sviđa ne ulazi u vaš budžet.

 

3. Uporabna vrijednost

Kad odabirete dar, zapitajte se ‘Bih li ga ja želio/željela dobiti?’. Rijetki su oni koji će se zadovoljiti bilo kojim darom i postoji velika opasnost da dar bude bačen u neki mračni kutak. Bitno je želite li da se promo dar koristi svaki dan, povremeno ili u iznimnim prilikama. Također, od presudne je važnosti koliko će dar impresionirati onoga koji ga prima. Ponekad je priča oko poklona (pakiranje, kartica zahvale, dizajnirani omot) bitnija od samog dara. Kako bi znali procijeniti kolika je uporabna vrijednost, segmentirajte darove u one za dom i kuhanje, tehno gadgete, darove za sportske aktivnosti, darove za djecu…

 

4.  Odgovara li dar vašem brendu

Izaberite dar s kojim ćete se ponositi kad ga poklanjate. Svoj logotip nikako nemojte stavljati na proizvode loše kvalitete jer se kvaliteta tvrtke povezuje s darom. Bavite li se nekim proizvodima za žene, poklonite im nešto što će im olakšati svakodnevicu, npr. praktično pakiranje rašpica za nokte ili slično.

 

5. Koje su mogućnosti brendiranja

Svaki proizvod moguće je brendirati na različite načine. Budite decentni s logotipima i porukama želite li da se vaš dar stvarno i koristi. Izaberite tehniku koja će osigurati postojanost logotipa, a koja neće ugroziti korištenje samog proizvoda. Ukoliko je moguće, napravite posebno pakiranje za svoje darove, iako skuplje, čini veliku razliku.

 

 

Poslovni pokloni Božić 2018.

Božićni promotivni pokloni - idealni za vaše poslovne partnere

Kreativni reklamni pokloni spremni su za nadolazeće božićno vrijeme darivanja i veselja. Pripremili smo veliki izbor i brojne novitete kako bih vaša promotivna priča bila što zanimljivija i uspješnija. Promotivni poslovni setovi posebno su zanimljivi ovog Božića. Kliknite i otkrijte bogatu ponudu promo poklona za Božić 2018. Sigurni smo da ćete pronaći idelan promo poklon za svoje partnere.

Poslovni promotivni set - Tower & Spire

Promo poklon idealan za sve ljubitelje kuhanja

Ova dva umjetnička djela idealan su promo poklon za sve ljubitelje kuhanja, a i za one koji jednostavno vole lijepe stvari. Tower će postati vaš papreni partner u kuhinji. Samo pripazite da ne pretjerate, jer znamo koliko je zabavno koristiti ovaj mlinac za papar. Spire će vam pomagati prilikom ribanja. Od prvog korištenja, pa nadanje, vjerujemo da će većina vaših jela sadržavati naribani sir ili neku drugu naribanu namirnicu. Uz ova dva ljepotana paprenje i ribanje će vam postati najdraža svakodnevna razbibriga.

Poslovni poklon eco frendly

Promo proizvod od 100% biorazgradivog PLA materijala i 0% plastike

Naša nova promotivna eco bočica ne samo da vas hidratizira nego se i brine za okoliš. Nakon što iz nje popijete zadnju kapljicu vode bočica se može potpuno razgraditi, jer u svome sastavu nema niti malo plastike. Mirne duše možete uživati u ovom modernom reklamnom proizvodu, a kada vam pruži svu moguću hidrataciju mirno je možete baciti bez brige da će štetno utjecati na okoliš. Eco bočica dolazi pakiran u dodatnu eco ambalažu koju možete brendirati po ukusu svoga brenda.

Promotivna boca - Bopp Cool

Reklamna boca idealna za vruće ljetne dane

Bopp Cool promotivna boca s nagradom RedDot Design 2012., osim što čuva vaše osvježenje u ekološkom materijalu bez bisfenola, ona ga ujedno i hladi. Unutar boce nalazi se inovativni element za hlađenje koji će osigurati idealnu temperaturu vašeg pića. Ako ste mislili da se lijepe, pametne i korisne odnosi na žene, brzo nabavite svoje primjerke Bopp Cool boca, otisnite svoj logotip i osigrurajte svojim poslovnim partnerima idealan promotvini poklon s kojim će uživati u omiljenom hladnom napitku.

Promotiva šalica za kavu - Pla

Poslovni poklon koji misli na okoliš i dok ispijate kavu

Moderna i "on the go" promotivna šalica za kavu sa silikonskim držačem i čepom. Ako vas je briga oko okoliša ometala u jutarnjem ritualnu ispijanja kave, ova reklamna šalica idealan je odabir za vas. Proizvedena je od 100% biorazgradivog biljnog materijala. Složit ćete se s nama kako je Pla promo šalica idealan poslovni poklon za sve vaše eco friendy partnere.

Poslovni poklon Nido roštilj

Promo proizvod koji vas čini vrhunskim roštilj majstorom

Dolazi toplije vrijeme i počinjemo razmišljati o veselim druženjima na otvorenom uz finu klopu. Nido promotivni roštilj izrađen od karboniziranog rostfreia izmamit će zavist kod susjeda čim ga iznesete na svoj balkon, a vaš roštilj će imati bolji okus već zbog samog izgleda vašeg roštilja. Vanilija ili čokolada tip, svejedno je, Nido možete odabrati u bijeloj ili crnoj boji i zasjati u punom kulinarskom sjaju. Pravi promidžbeni poklon za nedjeljna popodneva svih menadžera ili onih koji se tako osjećaju!

Promotivna boca Bopp u zimskom ruhu

Poslovni poklon idelan za hladne zimske dane

Male ili velike, ove promotive boce su idealne za čuvanje hladnih ili toplih napitaka. Izrađene od ekoloških materijala svojim dizajnom naprosto plijene pažnju. Matirana površina boce s kontrastnim poklopcima i ručkama u jarkim bojama osvojit će svakog ljubitelja outdoor aktivnosti, ali i sve one koji svoju kavu žele imati uvijek uza sebe. Zbog široke primjene ove boce idealan su poslovni poklon za brojne promotivne prilike.

Dolaze u veličinama od 300, 350, 600 ili 700 ml.

Promotivni solarni punjač za mobitele

Reklamni solarni punjač Sunflower

Budite ekološki osvješteni, zadržite svoje radno mjesto i zasadite polje suncokreta u svom uredu! Sunflower je jedinstveni promotivni ekološki solarni punjač s 2500mAh punjivom litij-ionskim baterijom i mini USB kabelom. Ako mislite da su ekološki promo proizvodi nemoćni kržljavci, varate se! Ovaj ekološki proizvod dovoljno je snažan da brzo napuni vaš pametni telefon ili MP3 player. Onoga tko vam pokloni ovaj solarni punjač i donese tračak sunca na vaš stol definitivno ćete pamtiti zauvijek! Solarni suncokret dizajnirao je Ryan James McSorley, dio XD design tima.

Poslovni poklon Ginkgo

Promo proizvod kao najbolji prijatelj baterije vašeg mobilnog telefona

Inspirirani Ginko listom XD tim kreirao je promo proizvod koji će puniti vaš mobilni uređaj svaki dan samo uz pomoć Sunca. Velika površina solarnih panela bolje i efektnije apsorbirat će sunčevu energiju. Reklamni solarni punjač Ginko ima ugrađenu litijsku bateriju unutar samog uređaja. Napravljen je od eco friendly materijala i biti će pravi poslovni poklon ili dodatak domu za sve ekološki osviještene.

1 2 3 4 5 8 9