Naslovnica Naslovna

Vodič za izbor promotivnih poklona

Poklonite poslovni poklon koji pokazuju koliko vam je stalo!

Mislite na zdravlje svojih zaposlenika i suradnika!

Situacija u kojoj se nalazimo primorala nas je na rad od kuće i boravak u zatvorenom prostoru. Uz preporuke za često pranje ruku i izbjegavanje kontakta s drugima, ono na što treba misliti je i vlažnost zraka. Ovlaživač zraka pridonosi i boljoj zaštiti od virusa. Pokažite svojim poslovnim partnerima i vjernim suradnicima da mislite na njih i u ovim trenutcima! Olakšajte im rad od kuće i pritom im dajte do znanja da razmišljate o njihovom zdravlju uz ovaj poslovni poklon.

Eco boce su savršen poslovni poklon!

Zašto odabrati eco boce za vodu?

Brinete li o zdravlju i okolišu, prvi i jedini izbor trebaju biti eko boce za vodu od stakla ili BPA free plastike! Savršen su poslovni poklon, a za razliku od plastičnih boca, ne sadrže nikakve štetne kemikalije poput BPA, ftalata, PVC-a ili polikarbonata. Uvijek ih je dobro imati pri ruci jer s dolaskom toplijih dana hidracija postaje još važnija! Izaberite ovaj koristan poslovni poklon koji potiče na razmišljanje o zdravlju i zaštiti okoliša!

Poslovni pokloni koji potiču aktivnost

Proljeće poziva na kretanje!

Dolaze nam topliji  dani, a s njima i uživanje na otvorenom. Proljeće je idealno vrijeme za omiljene aktivnosti i bavljenje sportom. Zato izaberite poslovne poklone koji potiču na kretanje i brigu o zdravlju. Nadolazeće dane treba iskoristiti na najbolji mogući način, a ovi poslovni pokloni će olakšati praćenje aktivnosti i boravak na otvorenom učiniti još ugodnijim!

Personalizirani poslovni pokloni kada želite nešto posebno

Izaberite custom made poslovne poklone!

Kad se želite zahvaliti klijentima ili poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji, želite prilagođen i poseban znak pažnje. Custom made poslovni poklon ili personalizirani poslovni poklon s imenom ili logotipom vaše tvrtke pažljiv je i promišljen znak zahvalnosti. Izaberite proizvod, zatim ga personalizirajte svojim logotipom, nazivom tvrtke ili sloganom kako biste stvorili prilagođen poslovni poklon.

Poslovni pokloni koji štite od krađe

Bobby ruksaci čuvaju vašu sigurnost!

Moderan i prekrasan dizajn odlikuju Bobby Hero ruksake protiv krađe. Materijal otporan na rezanje, skriveni zatvarači i tajni džepovi samo su neke od prednosti ovog korisnog poslovnog poklona. Uživanje na otvorenom je jednostavnije i ugodnije, dokumenti i tehnologija su zaštićeni, a vama samo preostaje da se opustite uz poslovni poklon koji brine o vašoj sigurnosti!

Poslovni pokloni kao mali znak pažnje i zahvalnosti

Valentinovo je prilika za simpatične i korisne poslovne poklone!

Mjesec ljubavi nije rezerviran samo za zaljubljene. Valentinovo možete iskoristiti kako biste kolege, partnere i zaposlenike iznenadili poslovnim poklonima koji će im dati do znanja koliko vam znače. Zahvalite im ovim malim znakom pažnje koji će ih sigurno iznenaditi i razveseliti. Izaberite poslovne poklone koji će se vrlo rado koristiti i pokazat će im koliko su vam važni!

Poslovni pokloni za zdraviji život

Uvijek je dobro vrijeme za aktivnost!

Bez obzira na to kakvo je vrijeme vani, to nikada nije isprika za neaktivnost. Ovi poslovni pokloni potaknut će zdravije odluke i bolju brigu o sebi. Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima najbolji poticaj u novoj godini. Poklonite im poslovne poklone koji će podržati njihovu odluku da žive zdravije i aktivnije!

Budite u trendu i poklonite eco poslovne poklone!

Zaštitimo okoliš i razmišljajmo o budućnosti!

Napokon trend koji smo jedva dočekali: trend koji potiče brigu o zaštiti okoliša. Ako se želite istaknuti, izaberite ekološke poslovne poklone jer nam ekologija treba biti prioritet. Svatko od nas može učiniti mali korak koji će nam pomoći da sačuvamo planet na kojem živimo. Zajedno možemo puno toga učiniti, a neka prvi korak bude da i druge potaknemo da razmišljaju ekološki. I zato su ovi eco poslovni pokloni savršen izbor!

Poslovni pokloni koje priroda voli!

Štitimo i čuvajmo okoliš

Želimo li očuvati naš jednini nastanjivi planet, izaberimo proizvode od novog biorazgradivog materijala! PLA ili polilaktična kiselina je potpuno ekološki materijal na bazi kukuruza. Srećom, kod nas možete izabrati poslovne poklone koji su potpuno u skladu s prirodom. Posebno lijepog dizajna i boja, ovi poslovni pokloni se mogu razgraditi i pomoći će nam sačuvati naš jedini dom!

1 2 3 4 5 13 14